Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Üdvözöljük a "kerítésbirodalom-Mi kerítésünk" webáruházában!

A tökéletes kültéri burkolatok és kerítések megtalálása most könnyebb, mint valaha. Széles választékunkban megtalálhatók a legkiválóbb minőségű WPC kerítés lécek, teraszburkolatok és kültéri falburkolatok, amelyek lenyűgözik vendégeit, és értékesebbé teszik otthonát. Emellett kínálunk kapunyitó motorokat, belátásgátló szalagokat és mindenféle kiegészítőket is, hogy teljes mértékben kielégítsük az igényeit. 

Ügyfeleinknek a kényelmet és a minőséget helyezzük az előtérbe. Emellett olyan kivitelezőknek is szolgáltatunk WPC termékeket, akik ilyen típusú kerítést építenek, és megbízható, tartós megoldásokat keresnek megbízóik számára.

Nálunk nemcsak a termékeinkre, hanem az ügyfélszolgálatunkra is számíthat. Bemutatótermünkben személyesen is megtekintheti termékeinket, és segítőkész szakértőink készséggel állnak rendelkezésére. Ha azonban már zárva vagyunk, vagy egyszerűen kényelmesebb a rendelés otthonról, online is leadhatja rendelését. 

A WPC elemeket a megrendeléstől számított 2 hét alatt szállítjuk a telephelyünkre (Ajka), így Önnek nincs más dolga, mint türelmesen várni a minőségi termékekre. A műanyag kerítéslécekhez és teraszburkolatokhoz a rendszerhez kapcsolódó kiegészítőket akár futárszolgálattal is kérheti. 

Webex Kft

Székhely: 8448 Ajka, Somló u. 23.

Adószám: 24375144-2-19

Bemutatóterem és telephely: 8400 Ajka Kiskert utca 5. 

Nyitva: Hétfőtől péntekig  9 és 16 óra között.

Árukiadás: Nyitvatartási időben. 

Ügyfélszolgálat: +36 30 134 3990

www.mikeritesunk.hu