Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mellerud WPC és Fa tisztítószer 1L

6.490 Ft
Menny.:db
Cikkszám: M-T-1L
Elérhetőség: Előrendelhető
Nem értékelt
Pontos árajánlatot csak a személyes konzultáció és helyszíni felmérés után tudunk adni. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Mellerud Impregnálószer 0.5L

6.490 Ft

Nagy teljesítmény: Hosszan­tartó, színfelfrissítő védelem a WPC és BPC (fa/bambusz-műanyag-kompozit) felületek számára. Csökkenti az olajos, zsíros, vizes szennyeződések felületbe hatolásának veszé­lyét, és megkönnyíti a tisztí­tásukat.

Kérjük vegye figyelembe: A használat előtt mindig ellenő­rizze az anyagok összefér­hetőségét egy nem feltűnő helyen végzett próbával! Az impregnálószer használatát követően olajok vagy lazúrok felhordása többé már nem lehetséges.

Egyszerű használat: A felüle­tet a Fa és WPC tisztítószerrel alaposan tisztítsa meg. A felü­letnek száraznak, por- és zsír­mentesnek kell lennie. A WPC impregnálószert vékonyan és egyenletesen, ecsettel vagy hengerrel vigye fel a felületre.

Műszaki leírást a termékről itt talál.

Mellerud Ápolóolaj 0.75L

9.740 Ft

Nagy teljesítmény: Természe­tes olajokat tartalmazó vízbá­zisú ápolószer WPC és BPC (fa/bambusz-műanyag-kom­pozit) felületekre. Mattselyem csillogású bevonatot képez, felfrissíti a struktúrát és elmé­lyíti a színt. Véd az időjárás hatásaitól és ápolja a járó­deszkákat a teraszon, balko­non vagy kerti utakon, a kerti bútorokat és a kerítésele­meket. A fa lélegző marad, és ellenállóbb lesz a vízzel és a szennyeződésekkel szemben.

Kiszerelés: 750 ml

 

Mellerud WPC ápoló csomag

22.720 Ft

Csomag tartalma: 

1 db Mellerud ápolóolaj (színtelen) 750 ml

1 db Mellerud Impregnálószer 500 ml

1 db Mellerud tisztítószer 1000 ml