Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mellerud WPC és Fa tisztítószer 1L

6.490 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 3!
Cikkszám: M-T-1L
Várható szállítás: 2023. december 25.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.800 Ft

Ez a termék várhatóan 3-5 munkanap alatt megérkezik a megadott szállítási címre.

Pontos árajánlatot csak a személyes konzultáció és helyszíni felmérés után tudunk adni. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.


Leírás és Paraméterek

Nagy teljesítmény: Tisztít és megszünteti az elszürkülést, mélyrehatóan eltávolítja a piszkot, lerakódásokat és más szennyeződéseket minden fa, WPC és BPC (fa/bambusz-műanyag-kompozit) felületről. Teraszok, kültéri bútorok, pergolák, pavilonok, hajópa­lánkok és hasonlók tisztítá­sára. A használat módjától függően megőrzi vagy eltávo­lítja a természetes patinát. Nem támadja a fafelületeket.

Kérjük vegye figyelembe: A kompozit anyagoknál nagy­nyomású mosó nem, vagy csak nagyon alacsony nyo­másra állítva használható. A fafelületekről a makacs folto­kat finom csiszolópapírral lehet eltávolítani. A kopott vagy idő­járás által károsított felületeket száradás után az anyag tulaj­donságaitól függően kezeljük fa- vagy WPC-ápolóolajjal. A használat előtt mindig elle­nőrizze az anyagok összefér­hetőségét egy nem feltűnő helyen végzett próbával.

Egyszerű használat: A szennyeződés nagyobb darabjait seprűvel távolítsuk el a felületről.

 

1. Karbantartó tisztítás, az időjárás okozta szürke patina megőrzésére: kb. 100 ml tisz­títószert keverjen 5 l meleg vízbe. Szivaccsal vagy ronggyal egyenletesen hordja fel a felületre. Rövid ideig hagyja hatni, majd a szokásos módon mossa le.

2. Alaptisztítás, makacs szennyeződésénél vagy a fa eredeti színének visszanyeréséhez: a tisztítószert hígítatlanul közvetlenül a száraz felületre vigye fel, ésegy szivaccsal vagy ronggyal oszlassa el egyenletesen. Kb. 20 percig hagy ja hatni, közben ne hagyja megszáradni. A szer ismételt felvitelével tartsa nedvesen. Kefével erősen sikálja le. A fa erezete irányában haladjon a kefével. A munka végén bő tiszta vízzel öblítse le és hagyja száradni.

Kiszeretés:  1L

Műszaki leírást a termékről itt talál.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!